Doosan Heftrucks

 Met een breed scala van meer dan 100 producten heeft Doosan Industrial Vehicles alles in huis om haar klanten optimaal te kunnen bedienen. Sinds de productie van de eerste heftruck in 1968 is Doosan is dan ook vastbesloten om in alle behoeften van haar klanten te voldoen, zowel op het gebied van producten als diensten. Alle Doosan machines worden ontworpen volgens de filosofie dat we simpele, krachtig presterende machines willen leveren. Ook het bedieningsgemak en de milieuvriendelijkheid van de machines staan hoog in het vaandel. Doosan machines staan bekend om een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding en een hoge bedrijfszekerheid.

Wij verkopen en verhuren nieuwe Doosan heftrucks , maar ook (jong) gebruikte Doosan heftrucks. Tevens verzorgen wij ook voor alle merken heftrucks en verreikers periodieke keuringen en onderhoud. Uw machine of werktuig naar onze werkplaats transporteren is geen probleem, wij beschikken over eigen vervoer. Wilt u zelf onderhoud en/of reparaties uitvoeren? Geen probleem, wij leveren graag de onderdelen.

Think Different – Think Doosan

 

Uw Doosan dealer

Als Doosan dealer verkopen wij nieuwe Doosan heftruck, reachtrucks, palletwagens en eventueel jong gebruikte machines. Naast verkoop is er ook de mogelijkheid tot het leasen en of huren van een Doosan machine. 

Te koop/huur

IMG_3040 768x576

doosan gem nb 2